Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Sampo-aukiolla joulukioskissa ja itsenäisyyspäivämme tiimoilta

Perjantai 5.12.2008 klo 22.46


Kunnallispolitiikka on nyt hiljentynyt, pienenä puoluueena tässä "demokrataissa" olemme saaneet niitä murusia, mitä isojen pöydältä tippuu. Niinpä olen nyt saanut keskittyä kaikkein tärkeimpään työhön. Sampo-aukiolla seisovat myyntikojut, joista vuokrasimme yhden. Sieltä me jaamme hengellistä kirjallisuutta eri kielillä eri kielisille ihmisille ja samalla lahjoitamme Kultalyhde-joululehteä rovaniemeläisille.

Olen yllättynyt kuinka laajalta alueelta ihmisiä saapuu Rovaniemelle.
On nuoria, lapsia ja vanhuksia, eli kaiken ikäisiä. Siinä saapi kohdata ihmisiä tosiaan lukemattomista kansanryhmistä.  Esimerkiksi tänä päivänä aamusta alkaen kioskilla kävi suomalaisia, englantilaisia irlantilaisia walesilaisia, skotteja, amerikkalaisia, japanilaisia, kiinalaisia, singaporellaisia, uzbekistanilaisia, saksalaisia, unkarilaisia, angolalaisia, portugaleja, italialaisia, espanjalaisia, venäläisiä, kurdistanilaisia, intialasia. Näille kaikille kieliryhmille oli tarjota heidän omalla kielellään hengellistä luettavaa. Kaverinani on ollut Molkojärven Tuulikki. - Erittäin palkitsevaa työtä!

Suomalaisten kanssa on syntynyt oikein rikkaita ja antoisia keskusteluhetkiä elämän syvällisimmistä asioista. Vaikka on joulun aika, niin vielä ei ole näkynyt paniikin omaista hysteriaa kaupallisessa mielessä. Täytyy toivoakin, että ihmiset ymmärtäisivät, että ostamalla me emme onnea saa. Onni ja autuus on meitä niin lähellä ja lepo tuleepi tästä kaikkein tärkeimmästä lahjasta, minkä Jumala antoi meille pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Hänen rakkauttaan emme voi rahalla ostaa, sillä Hän itse sanoo: "Tulkaa minun tyköni kaikki työtä tekevät ja raskautetut, niin minä annan teille levon".

Ystäväni, Jeesuksen antama lepo on sitten sataprosenttista lepoa.
Jos et vielä ole kokenut tätä, niin varmasti löydät kirjahyllystäsi tai saat jostain lainaksi raamatun tai uuden testamentin, jossa Jeesus puhuu meille sanansa kautta ja tarjoaa tätä lepoa lahjaksi. Ja jos sinulla ei vielä ole sitä, niin tule käymään Sampo-aukiolla kioskilla, niin varmasti löydämme sinullekin sopivaa luettavaa tältä alueelta.


                   ***********************

Huomenna vietämme itsenäisyyspäivää, joka mielestäni on valitettavasti vain itsenäisyyspäivän rippeitä. Businesmiehet sanovat, että tämä on OK, mutta miten me tavalliset ihmiset tämän ymmärrämme? - Direktiivit tulevat nykyään Brysselistä. Isämme ja itsenäisyytemme puolesta taistelleet sotilaamme, sankarivainajat ja sotainvalidit antoivat verensä tämän rakkaan maamme puolesta. Heidän hankkimansa itsenäisyys pidettiin niin halpana ja merkityksettömänä, että kansamme saatiin valtavalla valheellisella ja epärehellisellä informaatiollla, ns. epärehellisellä demokratialla, vierainen valtakuntien käsiin ja maailman markkinoiden riepoteltavaksi. Pidän, että valheella rakennetut liittoutumat eivät ole kestäviä, "kyllä kansa tietää".

Mielestäni Itsenäisellä valtiolla on oma raha, oma hallitus, oma perustuslaki ja omat rajat!? - Toivon, että Suomi voisi laulaa omaa Maamme-laulua hdessä muiden omaa kansallislauluaan laulavien skandinaavien kanssa.

Avainsanat: Joulu


Kommentit

8.12.2008 19.27  Kari Mäkinen

Hyvä Erkki! Hyvää tekstiä. Onnea uudesta valinnasta ja kaikkea hyvää ja voimia jokaiseen päivään, jonka saamme elää. Sekä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Tv: Ex-asfalttimies K Mäkinen Lahdesta

8.12.2008 19.28  Kari Mäkinen

Hyvä Erkki! Hyvää tekstiä. Onnea uudesta valinnasta ja kaikkea hyvää ja voimia jokaiseen päivään, jonka saamme elää. Sekä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Tv: Ex-asfalttimies K Mäkinen Lahdesta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini