Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

ROIN joukkoliikenne??

Keskiviikko 21.4.2010 klo 9.12


Rovaniemellä kansalaiskeskustelussa on puhuttu joukkoliikenteestä. Ironista on, että samat tahot, jotka siitä puhuvat, ovat jatkuvati vaatimassa liikennehidasteita (töyssyjä). Näitä hyppyjä sit on nää neropatit asettaneet bussireitelle. Jos puhutaan joukkoliikenteestä, tarkoittaa se sitä, että täytyy tehdä busseille sellaiset reitit joita voidaan bussilla liikennöidä esteettömästi. Nyt nämä hidasteet todella hidastavat ja niin jää vuoroja ajamatta. Täytyy järjestää vähintään etuajo-oikeuksia bussiliikenteelle.

Rovaniemen kokoinen kaupunki ei tarjoa joukkoliikenteelle matkustajia tasaisesti sillä se kilpailee kovassa lajissa. Haastajina ovat yksityisautot, polkupyörät, rullaluistimet, "potkurit", kävelijät...Ja jos halutaan tosissaan Joukkoliikennettä, niin on välittömästi ryhdyttävä toimiin hidasteiden poistamiseksi. Tämänhetkinen keskustelu aiheesta Rovaniemellä on täysin populistista. Sitä kun pitäis tehä jotakin ja samalla vähän tietää mistä puhuu...

Avainsanat: Joukkoliikenne


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini