Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Evankeliumi on ilosanoma koko ihmiselämälle

Sunnuntai 14.10.2012 klo 20.33


Tässäpä vilpoisen lauantai-päivän tapahtumia Sampo-aukiolta, jossa olin tapaamassa ihmisiä ja juttelemassa heidän kanssaan.

Aamutuimaan vastaantulijat olivat pääsääntöisesti ulkopaikkakuntalaisia, Oulusta, Vaasata, jopa kauempaakin, olivat olleet Vesa-Matti Loirin konserttia kuuntelemassa.

Pikkuhiljaa alkoi oman kylänkin väkeä ilmaantumaan ja eri puolueiden ehdokkaita. Omalla kohdallani vastaanotto oli hyvä ja sain kertoa Kristillisdemokraattien työstä ja aatemaailmasta. Mainokseni teksti on "Kotikuntani turvalliseksi ja terveeksi evankeliumin voimalla" ja tähän lupaukseen uskallan antaa sadan prosentin takuun että se toimii. Se sopii niin yksilöihmiselle kuin perheelle ja yhteisöille ja koko kaupungille.

Evankeliumi on ilosanoma koko ihmiselämälle. Se on myös hyvä työväline erityisesti tänä aikana kun yhteiskunnan rakenteet ovat päässeet pahasti rapistumaan. Yhteiskunta on todella levoton ja rauhaton ja se heijastuu mihin tahansa sektoriin kaupungissamme mm. talouteen, terveydenhoitoon, jne. Tällaisessa tempoilevassa tilanteessa katoaa päämäärätietoisuus niin kaupungin kuin ihmisten elämän ympyröiden rakentamiseksi.

Vaalipaneeleissa on koko valtakunnan tasolla nostettu keskusteluareenalle kaikki ongelmat, mutta hyvin köykäisiä ovat ne keinot millä voitaisiin puuttua esim. syrjäytymisiin, huostaanottaoihin. Evankeliumi on kuitenkin voima joka toimii näissäkin asioissa. Vaikket uskoisikaan, niin kannattaa kokeilla, se ei maksa mitään ja minä tosiaan lupaan sadan prosentin takuun sen toimivuudesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini