Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Pientä kiertelyä kauppakeskuksissa

Torstai 23.10.2008 klo 22.41


Tänä päivänä oli pientä kiertelyä kauppakeskuksissa. Ja useasti asioista puhuttaessa tulevat esille ihmisiä lähinnä olevat asiat.
Yksilöihminen tarvitsisi juuri sillä hetkellä vastaukset moniin kysymyksiin. Monilla on taloudellisia ongelmia. Yllättävän monet ihmiset ovat täysin ulkopuolella turvajärjestelmistä. Ovat karenssissa tai sairauspäivärahalla. Sosiaalisen avun saanti tulisi tapahtua välittömästi, eikä vasta jonotusten jälkeen.

Lisäksi ihmisillä on yksinkertaisesti hengellinen tyhjiö. 

Teemaa vahvistamaan tuli Englannista pastoreita Syyssateiden tilaisuuksiin ja heidän kanssaan lounastaessa tulivat juuri nämä samat asiat esille. Yhteiskuntien ongelma on Jumalasta erkaantuminen. Hyvä Sanoma on vuosituhansien aikana nostanut yksilöihmisiä, perhekuntia ja suvuittain ja ihan kansakuntina tosi vaikeista olosuhteista. Missä vain on käännytty Jumalan puoleen, on tapahtunut elpyminen ja koettu siunaus. - Sama toimii tänäänkin.

Avainsanat: kiertelyä, kauppakeskukset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini