Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Vaalien tiimoilta

Maanantai 27.10.2008 klo 22.03


Tämä päivä on mennyt tuloksia sulatellessa ja onnitteluja vastaanottaessa. Olen omalta kohdaltani todella kiitollinen kaikille äänestäjilleni ja tukijoilleni!

Suurin kiitos kuuluu Jumalalle. - Tässä olen nyt haasteen edessä, että kykenisin oleman sen luottamuksen arvoinen, johon 'valtakirjani' nyt oikeuttaa ja edellyttää.

Eilen illalla oli Kaunon järjestämät vaalivalvojaiset, oli mukavaa yhdessä jännittää tuloksia.
Tavoitteemme oli saada kolme valtuutettua, mutta jäimme harmittavan vähän siitä. Maijasen Irman ei olisi monta ääntä enää tarvinnut saada, kun olisi ollut sisällä valtuustossa. Odotellaan vielä tarkistuslaskennat.

Koko Lappia ajatellen tuloksemme oli hieno. Pelkosenniemelle pääsi Pyhäjärven Milja, Kemijärvelle Aallon Pirkka ja Lautamon Kristiina.

Nyt tehdään tämä valtuustokausi loppuun ja samalla aletaan rakentaa uutta valtuustokautta ja järjestäytymään uusien voimasuhteiden mukaisesti. - Voimasuhteet muuttuivatkin koko valtakunnassa. Perussuomalaisten tulo varmasti tuo koko poliittiselle kentälle uusia ajatuksia.

 

Avainsanat: Vaalit, tavoitteet,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini