Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Valtuustokeskusteluja, budjetista, ym.

Tiistai 11.11.2008 klo 23.59


Kaksi päivää on valtuustossa keskusteltu mm. budjetista. Puheenvuoroja pidettiin molempina päivinä kolmisensataa, eli täysiä työpäiviä ja ihan mielenkiintoisia keskusteluja.

Erityisesti panin merkille, kuinka kaupugin hallituksen varapuheenjohtaja Esko Riepula (SDP) tykkäsi istua varapuheenjohtajan paikalla ja näytti kovinkin, voisko sanoa, otetulta siinä tehtävässä. Mutta Riepulan puheiden sisällöt eivät mitään kovin perusteellisia olleet, vaikka odotin yliopiston rehtorilta sen tasoista kommunikointia niin kuin voisi tuontasoiselta mieheltä odottaakin, eli viisauksia. Muutamia lausahduksia oli ihan alta lipan. Mutta ei siinä mittään, kaikillahan meillä joskus tökkii niin sanat kuin muukin. Pääasiassa kuitenkin hyvässä hengessä edettiin ja sinettäläisetkin saavat liikuntahallinsa.

Pääsääntöisesti nämä virkamiesten valmistelemat isot paperiniput ja hallituksen pöydältä tulleet esitykset tulivat ihan kivuitta hyväksytyiksi. Varmaan monestakin perspektiivistä katsotiin asioita ja nyt on hyvä lähteä uudelle valtuustokaudelle. Tietenkin on pieni huoli, mitä maailman tilanteet tuovat tullessaan. Huomenna on vielä tulevalle valtuustokaudelle palaveri, jossa väännetään kättä lautakuntapaikoista.

Niinkuin lehdessäkin jo luki, niin emme mene enää yhteiseen valtuustoryhmään Kokoomuksen kanssa, vaan rakennamme omaa työtämme. Vaikka emme voi moittia Kokoomuksen kanssa tehtyä yhteistyötä, vaan olemme saaneet pitää melko vapaat kädet, niin oman valtuustoryhmän kautta työ Kristillisdemokraattina välityy kaikkein parhaiten.  Myöskin täytyy ajatella niitä ihmisiä, jotka ovat meitä äänestänneet, että toimimme annetujen valtakirjojen mukaisesti.

Kiitän Kokoomusta yhteistyöstä ja varmasti teemme yhteistyötä edelleenkin, samoin kaikkien muidenkin puolueiden kanssa. 

Kristittynä ihmisenä haluan ennen muuta luottaa, että Jeesus Jumalan Poika voi antaa ajatuksia ja ideoita, vaikkakin välistä melko vajavaisesti olen niitä esiin tuonut.
Tämä se on minun mottoni:
"Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt ja rukoiltaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne" Jeremia 29:7

Avainsanat: Valtuustokeskustelu, budjetti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini