Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Higginsin pariskunnan kuljettajana / Laulu Suomelle

Keskiviikko 19.11.2008 klo 0.18


Viime viikon loppu meni tiiviisti Juha Ketolan ja Paul ja Nuale Higginsín kuljettajana. Siinä sai kuulla rikasta raamatun opetusta. Higginsin pariskunnan historia on kiinnostava, koska mies oli entinen katolisen kirkon pappi ja vaimo entinen katolisen kirkon nunna. Kun he kohtasivat henkilökohtaisesti elämän Herran Jeesuksen, niin raamattua lukien he huomasivat, että raamatussa kerrotaan aviopareista, jotka tekivät Jumalan valtakunnan työtä yhdessä ja että avioliitto voi olla Jumalan suunnitelma heillekin.

Niinpä he nyt yhdessä kulkevat ympäri maailmaa ja puhuvat raamatusta niistä asioista, jotka ovat tänä päivänä ajankohtaisia. Raamatun kirjoitukset käyvät toteen pienintä piirtoa myöten.

           **************************

Maanantaina sitten alkoi arki ja Lapin Liiton pieni palaveri Oppipojassa, jossa tuli todettua tämä demokraattinen, matemaattinen laskutapa, jolla lasketaan edustuspaikkamäärät Lapin Liitossa. Kaikillahan on tiedossa, että tämä käytössä oleva järjestelmä ei millään tavalla rohkaise pieniä puolueita ja sulkee kokonaan ulkopuollelle sitoutumattomat ryhmät. Joten näille pelikentille pääsy vaatisi koko järjestelmän totaalisen purkamisen, jotta voitaisiin puhua rehellisestä ja puhtaasta demokratiasta.

Tämä järjestelmä tietenkin suosii isoja puolueita ja todennäköistä on myös, että he itse ovat olleet valitsemassa ja säätämässä lakeja, että tämä järjestelmä olisi käytössä "demokratiassa". Kyllä tällainen äänestysprosentti, nippa nappa 60 %, puhuu ajattelevalle ihmiselle nykyjärjestelmän epäoikeudenmukaisuudesta.

Eikö juuri pienimpien kuuleminen olisi kaikkein tärkeintä, esim. sitoutumattomien ja muiden pienten puolueiden ja aateryhmien mielipiteen kuuluminen yhteiskuntamme yhteiseksi hyödyksi ja rakentamiseksi.

Politiikan uskottavuus on todistettu, jos 40 % kansasta jättää mielipiteensä ilmaisematta. Kaikki aikaisemmatkin imperiumit ja hallintamuodot ovat tulleet tiensä päätökseen. Näissä kaikissa on ollut yksi yhteinen tekijä: poliittinen rappio. On tullut jonkinlainen eliitti, joka on lainsäädännöllä tukenut vain omaa egoaan ja valtaansa.

Näemme nyt kuinka tässä eliitissä olevat valtapuolueet vähät välittävät tavallisen kansalaisen ahdingosta. Viestit ja lupaukset ovat katteettomia. - Ehkäpä olemme näkemässä tämän "nykydemokratian" syöksykierrettä kohti päätepistettään.

Kuitenkin rohkaisi Higginsin pariskunnan raamatusta nostama toivo paremmasta, vaikka tulemmekin kansakuntina kohtaamaan suuriaa ahdistuksia ja vaikeuksia, niin lopulinen päämäärä tulee olemaan kirkas ja mahtava. - Se sanoma, mihin suomalaiset ovat vaikeina ja pimeinä aikoina turvautuneet, on Jumalan sana. - Näihin seuraavan laulun sanoihin painan pääni tyynyyn ja nukahdan. Hyvää ja siunattua yötä sullekin!

LAULU SUOMELLE
Miksi suomi olet levoton
vielä turva Jumalassa on
vaikka sammuis tähdet
älä pelkää
Jumala ei hylkää
siihen luota vaan
:,:vesi virtaa alla routamaan.:,:

Vielä kukkii koko tämä maa,
vielä kiittää kansa Jumalaa,
vielä laulaa västäräkki,
kerran kunniaksi Herran
virren ihanan
:,:ja sen ääni on kuin leijonan:,:

Nouse salkoon lippu valkonen,
piirrä pilviin risti sininen,
se on kallein aarre
isänmaamme,
merkki Kuninkaamme,
liitto ikuinen.
Nouse salkoon toivo sydänten,
nouse salkoon Risti Jeesuksen.
La-la-lai-lai-la-la-la-la-lai…..

Avainsanat: Higgins, Laulu Suomelle, Lapin Liitto


Kommentit

8.12.2008 19.21  K Mäkinen

Hyvä Erkki, puhut asiaa!!

Tsemppiä jokaiseen päivään, joka saadaan elää.

Tv: ex-asfalttimies Mäkinen Lahdesta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini