Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Valtuustokausi on aloitettu

Tiistai 13.1.2009 klo 22.51


Niin se tämäkin valtuustokausi aloitettiin ja perussuomalaisten ikäpresidentti Oskari Autin (73 v) aloituspuheenvuoro oli minusta mielenkiintoista vanhemman ihmisen havainnointia ja elämän kokemuksella maustettua. Se minua hiukan ihmetytti ja hämmästytti, että kun vanhempi ihminen puhuu, niin ei keskitytä kuuntelemaan, vaan tuon puheen aikana valtuutetut osoittivat huonoa käytöstä kärsimättömyydellään ja yleisellä hälinällä. Ja puheen aikana sanoisinko sivistymättömyyttä osoitti kokoomuksen Alaoja, joka häiritsi puhetta keskeytyshuudoillaan.

Samoin perussuomalaisten Hemmo Koskenniemen puhe oli aivan oikeutettua ja lain mukaista. Hän toi esille tätä politiikan mädännäisyyttä aivan rehellisesti. Tietenkään tämä kirpeä totuus ei ole kaikkien kuuloelimiä hivelevää.

Toivomus itsellä on ja ihan rukous, että tässä tulevana valtuustokautena keskityttäis kuuntelemaan toinen toistamme ja siten arvostettais valtuustotyötämme. Onhan meillä sitä varten peräti korviakin kaksi kappaletta. Jos ei kuunnella, ei voi syntyä aitoa yhteistyötä. Kansa on valinnut Rovaniemen valtuustoon erilaisia ihmisiä ja persoonallisuuksia, jotka sitten kansalaisten edustajina pyrkivät tuomaan niitä rakennusaineita tähän rakennukseen, jota tämä valtuusto ylimpänä päättäjänä rakentaa. Kukin tuo siis omasta taustasta ja aatemaailmastaan.

Itsellekin tuli haasteita pienen ryhmämme puheenjohtajana ja teknisen lautakunnan jäsenenä. Lautakuntatyö kiinnostaa minua tosi paljon ja otan sen vastaa haasteena, johon yritän oman osaamiseni  ja elämänkokemukseni tuoda.

Kaikessa tässä työssä laitan luottamukseni ja turvani Ikiaikoijen Jumalaan. Hänelle, Jeesukselle, olen sydämestäni kiitollinen psalmin 103 jakeiden1-6 sanoin: "Kiitä Herraa minun sieluni, äläkä unhoita, mitä hyvää Hän on sinulle tehnyt...."

Muuten, vinkkinä suosittelen kaikille TV7 -kanavaa ja erityisesti sieltä englantilaisen David Pawsonin raamatunopetusta, tulee sunnuntaisin ja keskiviikkoisin klo 20.30.

Avainsanat: Valtuusto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini