Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Pandemioista

Sunnuntai 10.5.2009 klo 23.25


Pari viikkoa maailma on ollut varpaillaan pandemiauutisten kanssa. Ja tietenkin pandemiat ovat pelottavia, mutta kuitenkin on "pandemioita", joista ei kovin puhuta. Esim. lapsia kuolee maailmassa nälkään, ripulitauteihin, puhtaan juomaveden puutteeseen, malariaan, ym. jatkuvasti. Vuosittain taitaa kuolla satoja tuhansia, ellei peräti miljoonia ihmisiä nälkään, tauteihin ja käynnissä oleviin sotiin.

Voidaanko myös kutsua pandemioiksi näitä hyvinvointivaltioiden alkoholista johtuvia sairauksia ja kuolemia? Esim. Venäjällä miehiä kuolee puhtaasti alkoholiin niin, että miesten keski-ikä on tippunut alle 60 v. ja kyllä Suomikin tässä "kehityksessä" hyvin mukana pysyy. Samoin Venäjällä ovat katulapset aivan jokapaivää ja meillä siististi hoidetut abortit.

Reaktiot maailmalla tosiaan vaihtelevat, esim. Meksikon sikainfluensasta on seurannut heti karanteenit ja kaikki varotoimenpiteet. Jospa saisimme näihin alkoholiongelmiin ja lasten abortointeihin samanveroiset varotoimet.

Säälittää, ettei päättäjiemmekään joukosta löydy sellaista tahtoa, että tartuttaisiin näihin ongelmiin, hymistellään vaan yksilön vapaudesta.

Tällaisten asioiden keskellä elämme. Meillä on kuitenkin mahdollisuus kääntyä yksilöinä ja kansakuntana Hänen puoleensa, joka antaa tulevaisuuden ja toivon.

Avainsanat: Pandemia, alkoholismi, abortit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini