Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Hyvinvointivaltion pahoinvointia

Keskiviikko 22.4.2009 klo 23.38


Hyvinvointivaltion pahoinvointia

Me valtuutetut saimme kaupungin hyvinvointiraportin ja kaupungin työntekijöistä kertovan henkilöstöraportin. Kun sitä silmäsin, niin mielessäni kyllä käänsin ne "pahoinvointiraporteiksi".
Sisäinen tarkastaja Jari Kotimäki mainitsi raportteja avatessaan, että jokin "kivi on kengässä", josta tämä paha olo ja sitä kautta henkilöstön suuret sairauspoissaolot johtuvat.
Niinpä meidän tulisi henkilöstön kanssa puntaroida, mitkä ovat niitä kiviä ja pyrkiä poistamaan ne, jotta työelämä kävisi helpommaksi.

Nykyään useati diagnosoidaan loppuunpalamisia. Markkinavoimien jyllätessä on monella vaikea selvitä tehokkaan elämän ja työnteon paineissa. Myös agressiivisesti patistetaan kuluttamaan ja ostamaan. - Kun sitten haastattelee vanhoja ihmisiä, jotka ovat nähneet vaatimattoman elämän ja tottuneet tyytymään vähään ja muistaa isiämme ja äitejämme, jotka ovat rakentaneet tämän yhteiskunnan ja hyvinvoinnin, niin tulisi katsoa itseään ja nähdä, miten on ruokaa, vaatteet ja asunto. Tästä riittää myös jakaa maahan muuttajillekin.

Norppia suojellaan, ihmislasta ei

Saimaan norppien elämän puolesta on kansalaisadressit ja kampanjat, joilla halutaan rajoittaa verkkopyydystystä norppien elinalueilla. Kampanjoidaan kovaäänisesti kuuttien oikeudesta syntyä ja se on ihan hyvä.
Mutta sitä suuremmalla syyllä tulisi kampanjoida, että jokainen puolustuskyvytön ihmislapsi saisi myös oikeuden syntyä.

Sotien jälkeen arkkiatri Arvo Ylppö sai kampanjoitua neuvolajärjestelmällä niin, että lasten kuolleisuus Suomessa saatiin minimiin. Perheet olivat isoja, mutta lasten asemaan ja hyvinvointiin panostettiin.
Mitähän Ylppö nyt sanoisi, jos näkisi kuinka huippusairaaloissamme abortoidaan 10000 lapsen elämä. Ja kuinka jo 50-luvulta lähtien on n. 600 000 lapsen elämä päättynyt jo ennen syntymää. - Kyllä elämän kunnioituksen tulisi olla moraalisena perustuksenamme.

Masennus, kansantautimme, mistä apuja?

Ei tarvitse kovin suuria opintoja, jotta voi vetää johtopäätöksiä asiayhteyksien välillä, eli nuoret naiset, 25 v ja alle ovat aborttitilastoissa kärjessä ja samaten masennukseen sairastumisessa. - Monet ahdistuvat ja kärsivät, jopa loppuelämänsä.

Myös on perheitä, jotka kärsivät. 15 000 lasta on huostaanotettu.
Nyt kuulutetaan apuun ns. kolmansia sektoreita, kuten Mannerheimin lastensuojeluliittoa, jne. mitkä ovat tosi hyviä apuja.
Suosittaisin myös Jeesuksen avaraa syliä, jonne voi tulla masentunut, rikkirevitty, epäonnistunut, köyhä, rikas, kuka vaan on elämässään avun tarpeessa. Hänen käsissään voi se mikä on nyt kuin kirous, kääntyä vielä siunaukseksi.

Amerikan presidentit eivät ole häpeilleet toivottaa kansalleen, että "Jumala teitä siunatkoon". Niinpä minäkin toivotan Sinulle tätä Jumalan siunausta, josta sanotaan, että se tekee rikkaaksi.

                    ******************

Ministeri Mauri Pekkarinen lähetti jokaiselle valtuutetulle kirjeen, jossa hän puhui hyvästä ajatuksesta, että "jopa yksittäisen valtuutetun hyvä idea voi koitua menestykseksi ja hyvinvoinniksi".

Avainsanat: Hyvinvointi, pahoinvointi, abortit, elämän suojelu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini