Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Hyvää Vuotta kakstuhattaykstoista.

Maanantai 3.1.2011 klo 11.23


Hiljaa hiihtäen tulee hyvä latu.

Takana työntäyteinen puolivuosi. Hyvä ja reipas toimintakausi yrittäjänä rakentamassa tätä Suomi nimistä valtiota. Tuli kipattua satoja kuormia uutta asfalttia Lapin murenville teille.

Työ jatkui puolitoista kuukautta Tornion terästehtaan laajennustyömaalla, josta aikanaan syntyy Tornioon yli sata pysyvää työpaikkaa. Terästehdas tarvitsee todella paljon energiaa ja sitä ollaan saamassa Simoon rakennettavasta uudesta ydinvoimalasta. Samalla on tarpeellista saada säätösähköä jota löytyy läheltä elikä vesivoimasta. Niinpä tärkeää on rakentaa niin Kemihaaran (Vuotos) kuin Kollajan altaat. Saamme erittäin siistiä ja puhdasta energiaa kansamme tarpeisiin. Samalla sähkö on hyvä tuote kansainväliseen kauppaamme.

Mitä tulee eduskuntavaaleihin, niin nyt on jo tiedossa kuka vaalien voittaja on, eli kannatustaan jatkuvasti nostava PERUSsuomalaiset. Kristillisdemokraateina meillä on mahdollisuudet hiukan hämmentää polittista eliittiä joka on ajanut kansamme valtavaan velkavankeuteen lisäten tuleville polville maksamista pitkälle tulevaisuuteen. Se olisi tärkeää, jotta voisimme kääntää tämän mielettömän maailman rahamarkkinoiden kumartamisen ja suojella tulevia sukupolvia VELKAVANKEUDELTA.

Yleensäkin suojelu ajatuksena täytyy viritellä kokonaan uudelle käsitteelle. Kysymys kuuluu, mitä me tänään eniten tuhoamme? 
Vastaus 1. Ihmisiä. Mielestäni jokainen selväpäinen kansalainen tajuaa, kuinka kansaamme tuhotaan Järjestelmällisesti Alkoholi MAFIAN toimesta, sillä he ovat saaneet loppareidensa avustuksella säädetyksi lait jotta tämä tuhoaminen saa jatkua... Tämä on yksi tärkeimmistä asioista jonka tuleva eduskunta joutuu ottamaan käsittelyyn itsenäisesti ilman ALKO MAFIAN määräystä!

Jatkuu... 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini