Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Tulevaisuus elämälle

Lauantai 26.2.2011 klo 12.18 - Erkki helistekangas


Ydinvoimaan kielteisesti suhtautuvat tahot puhuvat tuleville sukupolville tulevasta uhasta. No, monesti samat tahot ovat sallimassa ihmisalkujen tuhoamisen ennen syntymää (abortit).

Mielestäni heidän ajatusmaailmansa sekä tavoitteensa ovat todella ristiriitaisia? Toisaalla ollaan muka suojelemassa ja samaan aikaan tuhotaan aborteilla noin KYMMENENTUHATTA Syntyvää ihmistä?

Totta on, että me tarvitsemme ihmisiä: Isiä, Äitejä, Vauvoja, Lapsia, Nuoria, Vanhuksia, Mummoja, Pappoja. Heidän on saatava mahdollisuus elää tulevaisuutta. Sitä tehdään rakentamalla ympäristöä, johon kuuluu niin vesirakentaminen kuin ydinvoiman käyttö energian tarpeidenn täyttämiseen. Siispä sallitaan ihmisten syntyä ja elää! 

Kauhistellaan, kuinka mister Gadaffi surmaa omia kansalaisiaan. Kuitenkin samaan aikaan kaikkialla maailmassa tapetaan puollustuskyvyttömiä ihmisalkuja? Varmasti tuo tapettujen lasten määrä maailmanlaajuisesti on satojatuhansia kun jo ns. Suomi nimisessä "hyvinvointi"valtiossa tuo tapettujen määrä on noin kymmenentuhatta LASTA! - Kauas nähdään, muttei omalle pihalle?                 

Avainsanat: isiä, Äitejä, vauvoja, Lapsia, Nuoria, vanhuksia, Mummoja, Pappoja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini