Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Suomeksi sanottuna

Sunnuntai 30.9.2012 klo 23.09


Tässä yks kommentti fb:ssa:

Sokea Jyrki kokomuksineen päät pensaassa hokee mantraa hyvinvointi? Kansamme on korviaanmyöten velassa sekä kansallis omaisuutemme on tölvätty mailmantuuliin näiden hölmöläisten johdolla. Koko kasamme huojuu kuin juoppo kouristuksissaan jälki on sen kaltaista, perhesurmat, abortit, huostaanotot, avioerot, vallanhimo, tälläseen tilaan on kansamme "eliitti" kuljettanut Suomen itsenäisyttä juhliessaan pressanlinnassa kansa on töllöttänyt kun nää örveltäjät kilistelevät litkujaan naamat virneessä. VOI voi Suomi parkaa!

Toinen kommentti fb:ssa

Miks Päkin johtaja Jyrki käsipuolessaan Jutta, seurauksena Iso Mutta. Hyvinvoinnista he haastaa? Miljardeja mailmalle kylvää naamat virineessä tää on mielestään "hyvinvointia"? Voi Voi suomi parkaa sokeat taluttaa nöyrää kansaa! Korviaanmyöten veloissa rypevää suomea jyrki maireassa hymyssä viekottelee ikuiseen mammonan orjuuteen. Jotta näet: useinmiten optikolla käynti riittää!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini