Yhteystiedot

Erkki Helistekangas
Naavakuja 4 B 12
96910 ROVANIEMI
p. 0400-272621
erkki.helistekangas(a)pp1.fi
www.erkkihelistekangas.net
Kuljetusliike Erkki Helistekangas

Uutiset

2.3.2017Keskustan listoilla ehdokkaana kunnallisvaaleissaLue lisää »9.6.2010Kuljetusliike Erkki Helistekangas on perustettuLue lisää »2.10.2008Kotivut käyttöön!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Surkuhupaisaa??

Lauantai 26.2.2011 klo 11.59

Surkuhupaisaa on katsella näiden "viherpiipertäjien" sekä muiden luontohaihatelijoiden toimintaa. Nyt nää suuressa "viisaudessaan" ovat sulkemassa mahdollisuuden harrastaa koneellista kullankaivuuta Suomen Lapissa. Samaan aikaan monikansalliset yhtiöt nostavat Lapissa maan aarteita tonnikaupalla ottaen taloudellisen hyödyn itselleen ja Lapin ihmiselle jää tästä bisneksestä vain työpalkka. Samoin aikoinaan tapahtui siirtomaapolitiikan aikana.

Nyt on katseet kiinnitetty epähurskaasti muutamiin konekaivajiin jotka ovat työllistäneet itsensä ja olleet edistyksellisiä uudisraivaajaihmisiä aukoen hyvinvoinnin ovia tulevaisuuteen. Järkyttävää on kuulla, kuinka tälläisilta ihmisiltä ollaan sulkemassa mahdollisuus tehdä TYÖTÄ?

Kultaa on lapinmailla kaivettu ikuisesti ja kaikkina aikoina tämä työ on antanut raatajalleen leivän! Pidän todella käsittämättömänä tälläista politiikan tekoa? Jos samat ihmiset puhuvat työllistämisestä, kuitenkin samalla tehden alotteita ja päätöksiä työn tekemisen kieltämisestä?

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kullankaivuu, Kaivosteollisuus.